Kukić Photography & Video

O meni

O meni

"U vremenu kada se fotoaparat ugrađuje čak i u mobitele nastojim dokazati da je digitalna fotografija kreativan zanat koji treba poštovati."

Moj stil fotografije ne traži od modela zauzimanje savršene poze, besprijekornu šminku, ni najbolju odjeću. Ja radije pokušavam uhvatiti momenat autentične emocije koji će prikazati istinski izraz Vaše ličnosti na kreativan, iskren i zabavan način. U interakciji modele bolje upoznajem i savjetujem poze i emocije koje im odgovaraju, da bi postigli naš zajednički cilj, jedinstvene slike određenog trenutka koje ćete smatrati dragocjenima.

To su slike koje pričaju svoju priču, bez riječi i zvuka a trajat će cijeli život. Kombinacijom raznih uglova fotografisanja, igre svjetala i savjetima trudim se da postignem originalnost na neobičan, ali prirodan način.

Ukratko, moj zadatak je uhvatiti posebne trenutke i pretvoriti ih u umjetnost.

Kvalitet

Riječ kvaliteta potiče od latinske riječi “qualitas”, a predstavlja svojstvo, odliku, značajku, sposobnost, vrijednost. Između ostalog kvaliteta mi je na prvom mjestu.

Iskustvo

Kroz duži niz godina bavljenjem fotografijom za sebe mogu reći da imam dovoljno iskustva kako bi ispunio mnogobrojne zahtjeve.

Brzina

Veliku pažnju posvećujem brzini, niko ne voli da dugo čeka, al' vrijeme ipak mora da čeka kvalitet, pa tako prije svega kvalitet pa onda brzina..

0

Foto Sesije

0

Uspješni projekti

U procesu60%

Poduzeto50%

Završeno89%

Napredak50%

Poslano75%

Zašto baš ja ?

Šta nudim ?

Ko sam ja ?

Za one kojima nije svejedno da li je njihova fotografija napravljena mobitelom ili je angažovan profesionalni fotograf...